image

Immatrikuleringsball

OBS: Er du syk/har symptomer på COVID-19 eller har andre grunner til å skulle være i karantene er det veldig viktig at du ikke møter opp i kveld. Send en mail til arrkom@abakus.no dersom dette er tilfelle, så ordner vi det (man får ikke prikk eller noe negative konsekvenser for dette)

I tradisjon tro ønsker vi å feire opptaket av våre nye medlemmer. Begivenheten vil finne sted på Frimurerlogen Lørdag 29. august, der dere vil bli servert to-retters middag med to drikkeenheter🤩

Antrekk: Studentergalla

Pris per deltaker: 350

Betalingsfrist: torsdag 27. august, kl 23:55På grunn av COVID-19, kommer åpning av dørene til å skje litt annerledes enn normalt:

Pulje 1: 1.klasse data møter opp i tidsrommet 19:00-19:30

Pulje 2: 1.klasse komtek møter opp i tidsrommet 19:30-19:45

Pulje 3: 5.klasse møter opp 19:45-20:00

(dersom du planlegger å møte opp sammen med noen andre enn din pulje, send mail til sandra.kvaloy@abakus.no)Viktig info:

I køen må det være god avstand (minst 1 meter, gjerne mer) mellom hver vennegjeng/gruppe. Dvs: dere kan møte opp sammen som en gjeng og stå sammen i køa, men MÅ holde avstand til de andre gjengene. Hver gjeng som står sammen i kø kan IKKE være med enn 20 personer. Innslipp skjer i sammenheng med bordsetting, så det kan være lurt å stå sammen med de du ønsker å sitte med😉

Det vil kun være bordservering gjennom kvelden - ingen har lov til å gå til baren for å bestille drikke, eller generelt mingle mellom bord ets. Det kommer til å bli en gjennomgang av smittevernsregler i starten av arrangementet, som er veldig viktig at alle følger. Brudd på reglene kan føre til utkastelse.Påmelding åpner tirsdag 25.august, kl. 12.00 for 1.klasse, kl.13.00 for 5.klasse og kl. 13.30 for resten.

PS: Det vil bli gitt prikker om du ikke overholder betalingsfristen.Arrkom kommer, kommer du?

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.