image

[Utsatt] Halvingfest data

Alle spørsmål bes rettes til Halvingkomitéen v/ Hedda Mathilde Langvik, William Østensen, Julie S. Mo, Johan Martin Johnsen og Maria Vu.

Det er endelig duket for Halvingfest 2020 og Halvingkomitéen ønsker dere hjertelig velkommen til en helaften på Skibolig!

Sammen har vi gjennomført halvparten av studiet vårt, og dette ønsker vi å feire! Kvelden vil bli fylt med hygge, god mat og underholdning, og vi har veldig lyst til å se så mange som mulig av dere der.

Hvor: Skiboli, Gløshaugen (http://bit.ly/2FJAHQ7) Når: 20.mars kl 18.00 Pris: 250,- Dresscode: Studentergalla (uten daljer)

Det blir bestilt tapasbuffét og det er tillatt å ta med medbrakt drikke. Merk at det KUN er tillatt å drikke alkohol inne i lokalet. Siden festen foregår på universitetsområdet er det veldig strenge regler mot å drikke alkohol utenfor området det er søkt tillatelse for, og brudd på dette kan føre til at festen blir avsluttet umiddelbart. Kostnader grunnet regelbrudd dekkes av regelbryteren. Dette inkluderer oppkast, hærverk, bråk, å ta med drikke ut av leielokalet, utløsning av brannalarm, etc. Med andre ord, bruk sunn fornuft :)

Prisen blir på 250,- og overføres til 9801.30.46581 innen 13.mars. Merk overføring tydelig med navn og grunn for overføring med følgende format: [Fullt navn] - Halvingfest. Påmelding vil være bindende.

Finn fram finstasen og ta med godt humør - vi håper så mange som mulig vil bli med på markeringen! Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe.

Vi gleder oss veldig til å feire sammen!

Med vennlig hilsen

Halvingkomitéen v/ Hedda Mathilde Langvik, William Østensen, Julie S. Mo, Johan Martin Johnsen og Maria Vu

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.