image

SQL med Oracle

SQL er relevant for jobbintervju og er teknologi nærmest alle vil komme borti i arbeidslivet. Oracle er en av bedriftene som kan dette best, og skal gå inn på hvordan moderne SQL er så mye mer enn enkel SELECT ... FROM ... WHERE som læres bort i databasefagene. Det er mulig å traversere trestrukturer med rekursive rutiner, gjøre beregninger over glidende vinduer, og det er mulig å lagre, indeksere og manipulere JSON. Visste du at du kan behandle et JSON-dokument som en tabell og gjøre spørringer mot den i SQL?
Bli med på en ettermiddag hvor vi ser på litt mer spennende funksjonalitet i MySQL enn det som typisk læres bort ved NTNU!
Det stilles ingen krav til forkunnskaper utover grunnleggende kjennskap til SQL og relasjonsdatabaser, slik man får gjennom det første databasekurset ved NTNU.
Det blir muffins og brus underveis og etter kurset drar vi til ØX for god mat og drikke:)
Praktisk info:
-For å kunne bruke mest mulig tid til å gjøre spennende ting med SQL, ber vi om at alle installerer MySQL 8.0.18 eller nyere før de kommer, så slipper vi å bruke tid på det.
-Dørene åpner 17:00, venteliste åpner 17:10 og kurset begynner 17:15.
-I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.