Content banner

Aktivitetsdag i Oppdal

Arrangement

Har du savnet vinter i år? I Oppdal er det en større garanti før snø og bra skiføre, så nå arrangeres aktivitetsdagen langt ut i fjellheimen!

Arrkom har leid en hytte i Gjevilvassdalen, der det er gode muligheter for langrenn, aking eller bare kos ved bålet. Vi har også leid biler som kjører oss fra Gløshaugen, og tilbake igjen samme kveld.

Så lenge føret tillater det vil det også bli gode muligheter for topptur. Vi vil legge til rette for at de som ønsker kan gå randonee ved Stensesbruna. Dersom du har behov for å leie utstyr til dette, si gjerne i fra ved å sende en mail til ansojohansen@abakus.no, så skal vi sørge for at en av bilene kjører innom et skiutleie på veien. Nettsiden til skiutleie er https://www.onkelpudder.no/skiutleie/

Etter en fin dag ute vil det bli taco på hytta. Alle som har vært på randonee vil bli kjørt til hytta når de er ferdige, slik at de også får varmet seg og spist :)

Link til hytte: https://www.airbnb.no/rooms/10550516?adults=9&check_in=2020-02-15&check_out=2020-02-16&source_impression_id=p3_1580292977_X2ywU5BxGv5jSOEZ

Arrkom kommer, kommer du?

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere