image

TIHLDE flytter inn!

MERK:
PÅMELDINGEN HER ER PÅMELDING TIL SELVE FESTEN PÅ LØRDAGEN, MEN SIKRER IKKE PLASS. DET ER KUN FOR Å VERIFISERE AT DU TILHØRER ABAKUS. MØT TIDLIG PÅ LØRDAG FOR Å SIKRE PLASS, DET ER FØRSTEMANN TIL MØLLA!
DET GIS IKKE PRIKKER PÅ DETTE ARRANGEMENTET.
Har semesterstart allerede blitt for mye for deg? Synes du det er for lite Silent Disco i A-blokka? Fortvil ikke! 24. og 25. januar holder vi innflytningsfest for TIHLDE for å feire at hele IDI Trondheim nå er samlet under ett tak. Hold av datoene!
Markeringen starter fredag kl 12:00 med trivelige aktiviteter på A-blokka. Det blir konkurranser, Smash-turnering, VR-rom og mye annet før vi avslutter med en felles tacomiddag.
Lørdag kveld smeller vi i gang med fest på A3 og A4! Her har vi eventer som Casino, Silent Disco, Rodeookse og masse mer! Arrangementet vil være helt gratis, og åpent for alle abakuler.
NB: Arrangementene fredag og lørdag er åpne for alle Abakuler som ønsker å bli med! Eneste unntaket er tacomiddagen, der Abakus har blitt tildelt 150 plasser. Dersom du ønsker å bli med på tacomiddagen er det bare å melde seg på her:
Viktige tidspunkter:
Fredag: 12:15 - Oppstart 16:00 - Tacomiddag
Lørdag: 17:30 - Dørene åpner 02:00 - Dørene stenger
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.