image

Kolonial.no

Kolonial.no inviterer til bedriftspresentasjon på DIGS med foredrag, tasting menu og mingle før en tur til ØX for de som ønsker det!
Kolonial.no er et ambisiøst teknologi- og logistikkselskap som selger mat på nett. Vi er et av Nordens raskest voksende start-ups som jobber med store, komplekse utfordringer for å gjøre hverdagene til kundene våre friere og enklere.
Vårt mål er å lage verdens mest effektive handelssystem. Gjennom smarte arbeidsmetoder, lidenskapelig kundefokus og egenutviklet teknologi i alle ledd utgjør vi en stor forskjell i livene til tusenvis av kunder og forandrer samfunnet positivt gjennom en helt ny verdikjede for dagligvarehandel.
I løpet av ettermiddagen vil folk fra Product & Tech-teamet vårt både fortelle og vise litt mer om hvem vi er, hva vi gjør, og hvordan med noen reelle eksempler og en sneak-peak av noen kodelinjer. Vi håper å vise dere noen eksempler på web-utvikling i praksis og bredden av de tekniske problemstillingene vi jobber med i Kolonial.no.
Du vil også få møte 4 av våre utviklere som alle kommer med bakgrunn fra NTNU (noen tidligere Abakus-folk) som var ferdig på studiet sommer 2018 og 2019 - alle som kan fortelle litt om sin tid som ansatt i Kolonial.no sitt Product & Tech team.
Agenda for eventet:
17:00: Oppmøte utenfor hovedbygningen på Gløshaugen. Bussen kjører presis 17.15.
17:45: Bedriftspresentasjon på DIGS
18:30: Oppsummering og tips til hva du kan spørre oss om i løpet av kvelden
18:35 - 20:00: Mingle
ca 20:00 - drinks og mingle på ØX for de som ønsker det
Vi sees!
Om du i mellomtiden vil lese mer om teknologien vår sjekk ut bloggen vår: https://medium.com/kolonial-no-product-tech
Informasjon fra Bedkom:
NB! Oppmøte klokken 17.00 utenfor hovedbygningen på Gløshaugen. Bussen drar herfra til DIGS i Midtbyen 17.15 presis.
I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.