image

Capgemini

Da er det klart for en av vårens første bedriftspresentasjoner, Capgemini!
Capgemini og Capgemini Invent inviterer til bedriftspresentasjon med roadshow på deres kontor. Denne kvelden består av 3 forskjellige stasjoner på 10 min med ulike temaer for å gi oss et innblikk i hvem Capgemini er og hvordan det er å jobbe hos dem. Kvelden avsluttes med mat og mingling. NB! Oppmøte senest kl. 17:10 utenfor hovedbygget der det er satt opp buss for å frakte oss ned til kontoret. Venteliste åpner 17:05. Det blir satt opp maxitaxi for de som ønsker å sitte på tilbake til Gløshaugen.
Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini  og Capgemini Consulting i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen strategi, transformation, skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini og Capgemini Consulting kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med 200 000 ansatte i over 40 land. Du kan lese mer om Capgemini og Capgemini Consulting på https://www.capgemini.com/
Informasjon fra Bedkom:
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.