image

Capra Consulting

Kurset er i samarbeid med Online.
DevOps-bevegelsen har tatt IT-verdenen med storm de siste årene, og har drastisk økt effektivitet, robusthet, sikkerhet og automasjon innen programvareutvikling. Stadig flere utviklingsbedrifter skryter av at de «legger ut X antall oppdateringer i uken», noe som er mulig på grunn av deres «smidige utviklingsmetodologi kombinert med CI/CD». For oss dødelige blir det vanskelig å forstå hva dette egentlig betyr, og hvordan det faktisk gjennomføres i praksis. Er du nysgjerrig? Kom på kurs da, vel! Vi lover en praktisk tilnærming til hvordan du kan bruke CI/CD i egne prosjekter.
Amazon Web Services har eksistert siden 2006, og er for tiden den mest velprøvde, brukte og største skytjenesten med kunder som blant annet Netflix, Reddit og Pinterest. Capra har jobbet lenge med AWS, er Advanced Consulting Partner, og bruker det i svært mange prosjekter. Målet for dette kurset er å lære dere om hvorfor og hvordan CI/CD kan sikre en automatisk, testbar og enkel applikasjonspipeline. Vi kommer også til å vise hvilke muligheter AWS tilbyr for å få til dette. Det stilles ingen forkunnskapskrav til AWS og CI/CD, men det er en fordel å ha vært borti Git, samt å ha lekt litt med React.
I løpet av kurset skal dere lære om konseptene continuous integration, continuous deployment og DevOps, hvordan sette opp infrastruktur som muliggjør dette, og leke med automatisering av hele pipelinen fra commit til live kode på en webapplikasjon.
Dette gjør vi ved å ta i bruk tjenester og teknologier som:
● AWS CodePipeline
● AWS CodeBuild
● AWS Elastic Beanstalk
● AWS S3
● Docker
Etter kurset vil turen gå videre til ØX for god mat og drikke. Vel møtt!
Praktisk informasjon:
  • Dørene åpner 17:00
  • Venteliste åpner 17:10
  • Kurset begynner 17:15
Påfølgende dag (28. januar) kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.