image

Jenter i Tech

OBS! Legg merke til starttid.

Bli med på inspirasjonskveld med Netcompany i samarbeid med Abakus, Online og Jenteprosjektet Ada. På samme måte som vi oppfordrer til mangfold av både kvinner og menn i teknologibransjen, oppfordrer vi også til mangfold denne kvelden.

Vi ønsker å sette fokus på viktigheten av mangfold i teknologibransjen med fokus på å øke kvinneandelen. Fremtiden er digital, IT og koding er det som bygger nåtid og fremtid. Når den neste Spotify eller Instagram lages skal det stå et sammensatt og mangfoldig team bak, der både kvinner og menn spiller en naturlig rolle med kunnskap, behov og tanker. Vi skal lage løsninger for alle – og da er det forretningskritisk at alle er med på å lage løsningene. Derfor ønsker vi å inspirere dere som er på vei ut i tech-bransjen til å bli fremtidens rollemodeller.

Vi får høre inspirerende talks fra

· Yrja Oftedal – Hosting Manager for podcasten Power Ladies

· Kamilla Fredriksen – Equality Check

· Marianne Melhoos – TENK–Tech-Nettverket for kvinner

· Johanne Linde – Netcompany

Kvelden finner sted på ærverdige Kvilhaugen Gård, hvor vi starter med foredrag, etterfulgt av en bedre middag og gode samtaler. Bli med og bli inspirert!   

Informasjon fra Bedkom:

  • Oppmøte foran hovedbygget
  • Vi minner om at registreringen åpner 16:45, ventelisten åpner 16:55 og bussen drar fra hovedbygget 17:00.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.