image

Accenture

Velkommen til bedriftspresentasjon med Accenture.
Gjennom presentasjonen vil du få høre om livet på innsiden, hvor noen av våre graduates og mer erfarne konsulenter forteller om hverdagen og dine muligheter i Accenture. Etter presentasjonen tar vi turen ned til Kona for mat og mingling.
Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing.
Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt.
Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!
Følg @accenturenorge på Instagram for å se livet på innsiden.
Følg gjerne vår podcast, dekryptert, hvor vi tar for oss de nyeste trendene innenfor teknologi.
Informasjon fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.