image

Åre 2020

Nå er det laget en facebook-gruppe "Abakus til Åre 2020"! Bli med i denne for mer informasjon :) Kan sende hytteønsker til eirik.olav.aa@abakus.com!
I tradisjon tro reiser Abakus til Åre og dette er ikke noe du vil gå glipp av. Det blir ikke bedre enn 4 dager på besøk hos söta bror etter en lang juleferie.
Vi står for buss til og fra, i tillegg til de groveste hyttene i ski-paradiset, Åre. I år følger det med heiskort i prisen også, så det er ingen unnskylding for å ikke teste hockeyen i nordens beste bakker. Dette fører dessverre med seg at prisen blir dyrere enn den har vært tidligere år, men erfaring tilsier at det skal være mulig å få solgt/leid ut skipasset om man ikke ønsker å stå i bakken.
Det blir dessverre ikke anledning til å melde seg på til Åre etter betaling/avregistreringsfristen. Dette er fordi vi må bekrefte ovenfor utleier hvor mange vi blir før 1. desember. Så du må melde deg på før onsdag 27.11 om du ønsker å være med!
Bussene har avgang fra Hovedbygningen på Gløshaugen 0900 12. januar, så fly opp til Trondheim på søndagen er ikke den beste idéen.
Det blir opprettet en Facbook-gruppe for alle påmeldte hvor mer informasjon kommer :))
NB!! Grunnet booking og avregistreringsfrister så vil alle som ikke har betalt innen betalingsfristen ikke få plass på turen. Dersom du har en grunn til at du kommer til å betale senere, så send oss en mail :))
Arrkom kommer, kommer du?
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.