image

5G - Hva er greia?

Visste du at Trondheim er pilotby for 5G i Norge?
Næringslivsnettverket KiD i samarbeid med Telenor, Accenture, SINTEF og Skagerak Energi inviterer til en nyskapende kveld om 5G!
I forbindelse med Telenors utrulling av 5G i Norge inviterer vi til en inspirerende kveld der du vil få svar på spørsmålet «Hva er egentlig greia med 5G?» og kan delta i debatt med eksperter på feltet.
Det blir korte, spennende foredrag om blant annet "5G - fra hype til virkelighet" og "Informasjonssikkerhet i en 5G-verden". Dere vil høre fra dyktige foredragsholdere, deriblant Ingeborg Øfsthus, teknologidirektør i Telenor!
Etter 45 minutter med foredrag får dere bryne dere på et par case oppgaver. Der det hele konkluderes med en paneldebatt. Som alltid blir det servert sushi og pizza! Og vi lover en spennende premietrekning på slutten!
OBS! Legg merke til nå avregistreringsfrist.
Informasjon fra Bedkom:
Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15. I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriftene. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.