image

Abakus til Studentenes ryddeaksjon

For å hedre den flotte byen vi bor i, stiller Abakus Linjeforening på Studentenes ryddeaksjon! I gjengjeld støtter flere bedrifter TV-aksjonen, så jo mer søppel vi får vekk jo bedre blir det! La oss vise Trondheim hvilken linjeforening som er best, en gang for alle. OBS - dere må melde dere på selv via denne linken: https://forms.gle/zYH1xK7VByGwvkMs6 "I år er Studentenes ryddeaksjon en del av UKA! Vivas, linjeforeningen for studiet Fornybar energi, arrangerer denne dobbeldugnaden for miljøet og TV-aksjonen. UKA er et eksempel på studentfrivilligheten i Trondheim, og nå inviterer vi alle byens studenter til å vise sitt engasjement for miljø, veldedighet og frivillighet.
Aksjonen foregår slik at deltakerne bruker noen timer av sin tid på å rydde byen for søppel, mot at ulike bedrifter gir pengestøtte til TV-aksjonen gjennom aksjonen som en takk for vår innsats. Alle deltakere og linjeforeninger er med i trekningen av flotte premier!
11.45: Oppmøte på campus Kalvskinnet lørdag 19. oktober, her vil informasjon om ryddeområder og utstyr deles ut. (Kom og finn meg!) 12.00: Vi går ut og rydder byen ren! 14.00: Alle kommer seg tilbake til Kalvskinnet for varm drikke, premieutdeling og resultat."
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.