image

Lunsjpresentasjon med Sopra Steria

Gjør deg klar for årets siste lunsjpresentasjon! Kunne du tenke deg å jobbe for Norges beste arbeidsplass? Vil du vite mer om hva vi jobber med innen AI, nettverk, Cyber Security eller veldig mye annet? Vi inviterer til lunsjpresentasjon ved våre nye kontorer i Trondheim.
Under finner du et par av våre spennende prosjekter i Sopra Steria. Som Norges største konsulenthus har man utrolig mange ulike muligheter på tverrfaglige prosjekter, hos både offentlige og private kunder. 
I oktober åpnet Sopra Steria sitt eget døgnbemannet sikkerhetssenter (SOC) hvor en håndfull av landets fremste operative sikkerhetseksperter jobber med å beskytte sensitive data mot cyberkriminelle, fremmede stater og utro tjenere.
I 2017 etablerte Oslo Universitetssykehus sammen med Sopra Steria HoloCare. HoloCare er det første innovasjonssenteret for mixed reality i verden. Eksempelvis kan man gjennom prosjektet TruHeart lage hologrammer fra røntgen- og MR-bilder av barns hjerter. Dette er da barn født med kompleks hjertefeil. Prosjektet bruker HoloLens for å kartlegge og planlegge avanserte hjerteoperasjoner. Kirurger kan også bruke Hologrammer for å trene på operasjoner.
Velkommen til Powerhouse fredag 8.november, for lunsj i Norges første nybygde plusshus, som vil produsere mer energi enn det forbruker. Det er et tett tidsskjema for dagen og vi ber derfor om at alle møter i god tid før avgang. Bussen går fra hovedbygget kl. 12:15 og vil returnere tilbake til Gløshaugen kl. 14:15. Sopra Steria gleder seg til å treffe deg!
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.