image

Den store sommerjobb rebusen!

OBS! Legg merke til ny avmeldingsfrist!

Velkommen til sommerjobb rebus med KID!

Ønsker du faglige utfordringer du kan dra nytte av i studietiden, lære fra dyktige og erfarne kollegaer og få et innblikk i hvordan det er hos ulike bedrifter? Er du nysgjerrig på hvordan det er å være sommerstudent og hvilke prosjekter du vil få mulighet til å arbeide med?

Næringslivsnettverket arrangerer den 18. september rebusløp med sommerstudenter som har arbeidet i ti spennende bedrifter! Sommerstudentene vil fortelle om prosjektene de har arbeidet med, i tillegg til å dele sine erfaringer og verdien det gir å være sommerstudent.

Her vil du få innblikk i hvorfor akkurat DU bør vurdere sommerjobb!

Etter rebusløpet vil det bli middag og mingling sammen med sommerstudentene og representanter fra de ulike bedriftene, i tillegg til Kahoot! Vi skal trekke den heldige vinneren av en Nintendo Switch, og mange andre kule premier! Dette er en gylden mulighet for å snakke med bedriftene og få lære enda mer om mulighetene som finnes.

Det blir servert Pizza og Sushi.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Bedriftene som stiller er:

Deloitte

Accenture

Bekk

Schlumberger

Equinor

DNV GL

Telenor

CGI (tidligere Acando)

Evry

Computas

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.