image

Lag ditt eget snapchatfilter med JavaScript med Cisco

OBS! Legg merke til ny avmeldingsfrist

Har du en laptop med browser og webkamera, kan du lage et enkelt videofilter på under en time. I dette interaktive minikurset begynner vi med å lage filter for sorthvitt, blur og invertering. Så kan du bli kreativ, lage ditt eget filter som gjør deg morsommere, eller som gjør tennene dine hvitere? Eller den ultimate utfordringen: bytte ut bakgrunnen med en stillehavsøy?

En laptop med webkamera og browser er alt du trenger. Jobb gjerne to og to. Vi gir ut eksempelkode så det er lett å starte, minimalt av kodeerfaring kreves men litt grunnleggende kjennskap til JavaScript og browserens utviklerkonsoll er kjekt.

Tore Bjølseth er software utvikler hos Cisco og har en stor lidenskap for web teknologier. Han leder kurset og har med 4 andre fra Cisco for kvelden.

Kurset blir holdt på våre kontoret @DIGS. Vi starter kvelden med litt mat og drikke og en veldig kort intro om hvem vi er og hva Cisco driver med her i Norge. Det blir også tid til mer mat og drikke innimellom og vi forteller gjerne om muligheter vi har hos oss for jobb/sommerjobb.

OBS: Møt opp foran Hovedbygningen. Bussene til DIGS går kl. 17.15

Vi gleder oss!

Om oss:

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap med hovedkontor i Silicon Valley som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring og salg, supply chain og ledelse. Alt som kalles Webex Devices utvikles hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Det er mange som vil jobbe med teknologi - hos oss får du lage den!

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=_qDwRy52jzU

Våre prosjekter: https://projectworkplace.cisco.com/#/en-us/product

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.