image

FIRDA - En startupkveld

OBS! Oppmøte 16:15 utenfor hovedbygningen. Bussene går derfra til Kvilhaugen gård klokken 16:30. Hvordan er det å jobbe i selskaper som daglig bryner seg på noen av de tøffeste utfordringene innenfor elektronikk, software og kombinasjonen av disse to?
Investeringsselskapet Firda er basert på suksessen av norske industrieventyr som Chipcon, Energy Micro og Prox Dynamics. Vi har vist at den kompetansen vi har i Norge kan danne et fantastisk utgangspunkt for å bygge banebrytende og verdensledende teknologi-bedrifter. Den 24.09 og 25.09 er vi på NTNU for å finne likesinnede hoder: De som ønsker å løse tøffe teknologiske utfordringer og bli best i verden på dette.
Med oss denne dagen har vi med noen av de råeste selskapene i Norge, med følgende utfordringer:
  • Disruptive technoligies, verdens minste trådløse sensor: Nano-elektronikk, chip design, IoT, kommunikasjon, embedded-software, cloud-architecture
  • Zivid, verdens beste 3d, fullfarge kamera: Optikk, elektronikk, embedded-software, cloud-architecture
  • Airthings, verdens første komplette luftskvalitetsmåler: sensorikk, elektronikk, embedded-software, cloud
  • Ardoq, verdens beste enterprise architecture kartleggings software: Full-stack, cloud-architecture, Front-end og Back-end
I løpet av kvelden blir det mulighet til å møte alle selskapene, høre om reisen de har vært gjennom og ikke minst om du deler deres ambisjoner. 
Det er oppmøte foran hovedbygningen kl 16:15 med avreise med buss til Kvilhaugen gård klokken 16:30
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.