image

EVRY

Ønsker du å jobbe i et av Nordens største IT-selskaper, med mulighet til å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i EVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden.
I EVRY har vi høye ambisjoner - og vi ønsker å være i forkant av teknologien. Vi er lidenskapelige opptatt av å skape kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på hva som kommer til å bli det neste digitale gjennombruddet. Vi tilbyr våre kunder en rekke løsninger som dekker både forbrukernes, leverandørenes og kundens eget behov for sikre og tilgjengelige produkter og tjenester.
EVRY arbeider innenfor mange områder; Utvikling, Sikkerhet og risiko, Kunstig intelligens, analyse og innsikt, Applikasjonsinnovasjon, Sky og infrastruktur og mye mer. Ettersom teknologi er ferskvare har vi en fleksibel tilnærming, og med vårt store nettverk kan vi tilby deg mye støtte og inspirasjon. Man har muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha en fleksibel arbeidshverdag og har gode muligheter for karriereutvikling.
Vi vil presentere hvilke muligheter du som student har i EVRY, både under studietiden og etter endt studie. Vi vil også fortelle litt om hvilke type prosjekter vi arbeider med, og hva du kan forvente som ansatt i EVRY.
Etter presentasjonen drar vi videre til Graffi for et godt måltid og mingling.
Informasjon fra Bedkom:
Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.