image

DNB

OBS! Legg merke til ny avmeldingsfrist
OBS!OBS! Legg merke til at arrangementet starter et kvarter senere enn vanlig
DNB har et stort IT-miljø med mange muligheter. Hos oss kan du prøve deg i forskjellige team og teknologier og få en bred erfaring, vi har stort fokus på internmobilitet og et stort internt jobbmarked. Vi koder i Java, C# .net, Python, JavaScript, React, Kotlin, Swift og mer. Det vil også være muligheter for å jobbe med cyber security, cloud, maskinlæring, big data, UX/prototyping, åpne APIer, agil systemutvikling – frontend, backend, fullstack, mobil. Snakk med våre representanter for å høre mer!
Trym har det siste året vært graduate i DNB hvor han har jobbet som androidutvikler i den nye mobilbanken til DNB. (Dette som en del av programmet Architect Greenhouse, som kombinerer praktisk erfaring med kursing og annen erfaring fra bl.a. UiO). Han var tidligere student ved NTNU hvor han tok en master i Kybernetikk.
Jesper: Master i kybernetikk (ett år på EMIL, 4 år med anger på at han ikke gikk Data). 25 år i livet (12 år som nordlending, 5 år som skaptrønder og 7 år som Oslo-flyktning). Jobber med å kode 'The Data Lake' i DNB: en plass der absolutt all data i DNB (det er ganske mye) skal komme inn, prosesseres serverless på AWS, og tilrettelegges for data science. Samtidig som det ikke skal være ulovlig (ref: GDPR) eller koste skjorta. Piece of cake.
Camilla: Har jobbet i DNB i snart 3 år. Tidligere studert Datateknikk ved NTNU.
Jobber som utvikler i en divisjon som heter NewTechLab, som tilhører forretningsområdet New Business. I NewTechLab jobber vi med prosjekter og ideer som har high risk, high reward og new tech. Vi jobber bredt for å være med på det som rører seg, og noen eksempler er blant annet stemme- og ansiktsgjenkjenning, blockchain, computer vision, nærhetsteknologi og ML i forskjellige former.
Christoffer Nysæther
Studert økonomi på Copenhagen Business School og Datateknikk ved NTNU. Jobber i Architect Greenhouse i DNB, har siste året vært en del av den nye Mobilbanken til DNB og jobbet med backend utvikling på AWS.
Informasjon fra Bedkom:
Vi minner om at dørene åpner 17:15, ventelisten åpner 17:25 og presentasjonen starter 17:30.
I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.