image

Eika Gruppen

Velkommen til bedriftspresentasjon med Eika!

  • Er du interessert i å være en IT-utvikler innen fintech, og jobbe med spennende og varierende prosjekter rett fra skolebenken? 
  • Er du interessert i å skaffe deg sommerjobb allerede nå?
Eika er en bedrift som har ansatt en hel haug av studenter fra Ingeniørvitenskap og IKT de siste årene, og nå åpner vi øynene for andre IT-linjer på Gløshaugen, med hovedfokus på Abakus. På presentasjonen vil vi presentere årets sommerprosjekt, og tidligere og nåværende studenter fra NTNU vil fortelle om sine inntrykk, oppgaver, og arbeidserfaringer.
Eika Gruppen utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen, som er eid av blant annet 66 lokalbanker rundt om i Norge. Ettersom Eika er en ung organisasjon har vi store ambisjoner om å bli aller best på IT i finanssektoren. Som ansatt hos Eika får du jobbe med hele spekteret av løsninger innenfor bransjen og får raskt påvirke systemene Eika utvikler. I tillegg satser vi nå tungt på skarpe hoder fra IT-linjer på Gløshaugen, og streber etter å skape et godt miljø for alle ansatte. Med etablerte fagdager og rom for kompetansebygging, er det ikke tvil om at du blir investert i!
IT-avdelingen til Eika karakteriseres av meget faglig dyktige kolleger, smidige og kreative tankesett, samtidig som vi evner å opprettholde kontroll og gode strukturer.  De som jobber hos oss blir raskt involvert i sentrale prosjekter og blir tilegnet seg nøkkelroller. Du få muligheten til å jobbe med spennende utfordringer innenfor webutvikling, apputvikling for iOS og Android, infrastruktur og arkitektur, både i front- og backend. 
Etter presentasjonen blir det bespisning og masse god drikke på Selma.
Eika vil gjennomføre speedintervjuer for sommerjobb og fast ansettelse dagen etter - sted og rom vil bli annonsert.
Møt opp på presentasjon, bli med på mingling over mat og drikke, og finn ut hvorfor Eika har valgt å satse på NTNU-studenter! Tidligere sommerjobb-studenter og nyansatte gleder seg til å fortelle dere hvorfor!
Informasjon fra Bedkom: Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15. I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.