image

Unacast

OBS! Legge merke til ny avmeldingsfrist på 2 dager før arrangementet.

Unacast er en norsk startup som har som mål å forstå hvordan populasjoner og folkemengder bruker den fysiske verden. Ved bruk av anonymiserte data fra mobiltelefoner jobber vi med å hjelpe beslutningstakere i offentlig og privat sektor med å blant annet å forstå hvordan vi som mennesker bruker en by, hvor reiser vi fra og til, hvor bør vi bygge nye holdeplasser for kollektivtrafikk og hvor mange mennesker besøkte McDonalds denne uken versus forrige.

Unacast har per nå 40 ansatte, og har hentet over 200 millioner i finansiering fra internasjonale og nasjonale investorer. Vi har en global visjon for produktet vårt, og har kontorer både i Oslo og New York. Vår teknologi er bygget utelukkende på moderne løsninger som Google BigQuery og Google DataFlow. Denne sommeren lanserte vi vårt første produkt og samarbeid i Europa, gjennom et storstilt partnerskap med Telia i alle deres land. Les mer om lanseringen her: https://shifter.no/unacast-inngar-kjempeavtale-med-telia-et-stolt-og-viktig-oyeblikk/

Kom innom for å få en ærlig titt fra innsiden av Unacast, presentert blant annet av Kjartan Slette (COO og Co-Founder), og oppdag hvordan det virkelig er å jobbe for en startup. Lær mer om forskjellene mellom et stort selskap og ungt, hurtigvoksende selskap som Unacast. Bli også med for å se hvor vi skal spise middag denne kvelden. Hint: det blir ikke pizza på Sit-kantina ;)

Les mer om oss her: https://www.unacast.com/ og https://careers.unacast.com/

Informasjon fra Bedkom:

Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.