image

Netcompany

Har du lyst til å bli bedre kjent med Netcompany som er Abakus sin nye hovedsamarbeidspartner? Da må du bli med på bedpres 26. september! DU vil være er med på å bestemme innholdet i presentasjonen, og etterpå busser vi videre til Frida for en bedre middag.
Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere!
Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer forretningskritiske IT-prosjekter og hjelper kunder med digital forandring via digitale plattformer, kjernesystemer og infrastruktursystemer. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være kodenære og helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning.
Informasjon fra Bedkom:
Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.