image

Cloud Firestore med Computas

Vil du lage en sanntidsapp som oppdateres på tvers av alle brukerne på noen hundre millisekunder? En nettside som samtidig kan skalere til millioner av brukere uten at den blir noe tregere, samtidig som at du kan du laste så mye data du vil inn uten at ytelsen går ned?  Bli med på workshopen og få sjansen til å lære å bruke den aller nyeste løsningen fra Firebase: Cloud Firestore!
Dette er kurset for deg som vil lære alt om Firebase sin skybaserte NoSQL-database, Cloud Firestore. Workshopen gir en god og grunnleggende innføring i hva Firestore er, og hvordan du kan bruke det i egne prosjekter. Tenk på Firebase som Google Cloud lite, med masse kule features, og det er ikke vanskelig å lære.
I løpet av workshopen vil vi lage en nettside (i Angular) hvor du kan se restauranter, søke rundt etter den du ønsker og legge inn kommentarer, med live oppdatering!
Denne workshopen krever ingen forkunnskaper. Du må på forhånd ha en google bruker og login på firebase.google.com.
Du burde også ha git, node & npm instalert, for å spare tid.  En oppstartsguide finnes her: https://github.com/firestoreworkshop
Oppstartskoden vil befinne seg på github. 
Workshoppen varer til kl 18:30, deretter drar vi ned på Cowsea for middag. Velkommen!
OBS! Legg merke til ny avmeldingsfrist to dager før
Informasjon fra Fagkom:
Vi minner om at dørene åpner 16:00, ventelisten åpner 16:10 og presentasjonen starter 16:15.
I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.