image

Finale @ LaBamba

Er du den personen på festen som, allerede før du har hengt fra deg jakken, har spottet beerpong-bordet? Har du alltid med en eller to ping-pong-baller i lomma for sikkerhetsskyld? Er det du som er kjent som guden av beerpong i gangene på gløs? Isåfall er det du som kommer til å stå i finalen i beerpong på LaBamba den 5. april. Dette vil selvfølgelig være etter å ha danset deg gjennom kvalifiseringen på kontoret.
Husk å meld deg på kvalifiseringen på dokumentet du finner på arrangementet for kvalik her. Alle må dessuten notere seg tid og sted; Kontoret, onsdag 3. april kl. 20:00. Still opp med popcorn og flagg.
Finalen vil skytes i gang rundt kl 21:00 på LaBamba, men dette blir selvfølgelig tydeligere annonsert når den tid nærmer seg. Kom og kjenn på den nervepirrende stemningen, og hei frem din favoritt! Uansett resultat, og eventuelt uheldig bruk av skjellsord eller ordutveksling under konkurransen, vil det hele uansett avsluttes med en heidundrendes fest.
Når klokken er slagen tolv, går (rute)bussen direkte til Samfundet der den gode stemningen fortsetter ut i de sene nattetimer!
OBS: Om du skulle være (uheldig) å ha besøk av tante Randi, eller om du vil ha med naboen eller hun pene kassedama på bunnpris, er det bare å ta de med!
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.