Content banner

Frokostforedrag - Utveksling

Kurs

Frokostserien er tilbake!! 🌯🍏🍑🍆🍇☕️

Kom deg til skolen til kl. 0830 og få en superfin start på en potensielt kanonbra onsdag. Sett deg godt til rette i R5 med venner, uvenner og bekjente og få servert kule, morsomme og interessante (røver)historier til en deilig fersk baguett fra byens beste bakeri Rosenborg Bakeri og en kopp eller to med rykende varm Ali kaffe.

Å dra på utveksling kan være (les: er) både lærerikt, spennende og morsomt. Du kan risikere å bli kjent med deg selv på nytt, du kan være så uheldig å få venner med et helt annet pass enn det norske, og du kan til og med komme i uhell for å gjøre ting du tidligere aldri har gjort (surfing). 🏄🏼‍♂️🏄🏽‍♀️

Verden er full av muligheter, og Trondheim byr knapt på noen av de. Om du er keen på noe annet enn SiT Hangaren, Akademika og et vær som skifter fortere enn du antageligvis skifter undertøy, ja da bør du melde deg på årets første frokostforedrag hvor en rekke tidligere fete utvekslingsstudenter gir deg sine stories fra sine megakule utenlandsopphold 🌍 PS: Dette er da altså ikke et av NTNUs 29 infomøter om hvordan en får alt det praktiske på plass før utveksling.

Ta et semester eller to eller mange utenlands og kom tilbake til NTNU og Abakus litt rikere både på erfaringer og brunfarge☀️☀️Men før den tid; kom til R5 onsdag 27.februar ;)

Og bare for å understreke det: Det serveres ferske baguetter fra Rosenborg Bakeri, og for deg som er morgentrøtt serveres det også nytraktet kaffe. I tillegg hjelper vi deg med å nå fem-om-dagen-målet ;)

Praktisk informasjon

  • Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en anonym spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere