image

Start-up kveld

Tirsdag 12. mars blir historiens første start-up kveld i regi av Abakus arrangert! Vi får besøk av følgende tre startup bedrifter: Mito.ai, Progit og Tise. Oppmøte er ved Hovedbygget og bussen kjører derfra og ned til bror 17:15, så vær ute i god tid før det. Her skal hver bedrift holde en kort presentasjon av seg selv og hva de gjør, for så å mingle med dere studenter over god mat og drikke i Bror sine lokaler. Hvis du er nysgjerrig på mulighetene som finnes i nyoppstartede selskap er dette absolutt et arrangement du bør delta på. De tidligere startup arrangementene har vært stor suksess, og vi gleder oss til å gjenskape suksessen, men denne gang i regi av Abakus!
Mito.ai
Medieovervåkning er en manuell, tidkrevende og gammeldags milliardindustri. Gjennom å daglig analysere 3 millioner nyhetsartikler i sanntid automatiserer Mito.ai disruptivt hele prosessen – fra publisering til AI-drevet innsikt – på tvers av både språklige og geografiske barrierer.
Med flere nasjonale og internasjonale kunder i spissen er Mito.ai på full fart mot å bli verdens ledende aktør innen språkuavhengig sanntidsanalyse av ustrukturerte nyhetsstrømmer. Dette oppnår vi blant annet med vår robuste teknologi-stack, bygget på et fundament av state-of-the-art teknologi som Apache Spark, Elasticsearch, GraphQL og det siste innen kunstig intelligens og maskinlæring.
Videre støtter Mito.ai seg på flere solide backends skrevet i Scala, Node.js, Go og Python, med omfattende React-apps i front – alt automatisk og kontinuerlig deployet til Google Cloud Platform ved hjelp av verktøy som Jenkins, Docker og Kubernetes.
Som selskap startet Mito.ai som en spin-off fra NTNU og forskningsmiljøet innen Big Data og naturlig språk-prosessering (NLP). I dag har selskapet 10 ansatte og kontor i fintechinkubatoren F3 i Trondheim sentrum, samt kontorplass i Palo Alto, CA. ProgIT
ProgIT er et nyoppstartet konsulentselskap som eksisterer for å lage Norges beste arbeidsplass for dyktige og sosiale teknologer. Vi gjør mye av de samme tingene som andre, bare litt annerledes. Vi har tro på individualitet, felleskap og kvalitet. Individuelle behov er alltid viktigere enn hirarki og regler. Vi investerer i spennende prosjekter og tilpasser prosjektene etter individuelle ønsker fremfor høyest timepris. Vi lager strategien sammen og alle er med å ta mindre og store beslutninger.
Vi gleder oss til å møte dere i Trondheim 12. mars!
Tise
Tise er en kjøp og salg app med fokus på gjenbruk - en gjenbruksapp. Appen skal gjøre det lett og inspirerende å selge og kjøpe brukt. Du kan - som på Instagram - like, chatte og legge på filter og tekst, samt følge andres profiler. Appen har vokst voldsomt og har nå  500 000 registrerte brukere og over 50 000 daglige brukere. I Tise har vi skapt et engasjert community og vi har stor tro på å gjøre verden til et litt mer bærekraftig sted ved å utvikle måten vi handler på.
Selskapet ble startet på NTNU i 2014 og har i dag kontorer i Oslo og Stockholm. Vi har vokst til over 20 ansatte, hvorav halvparten er innen utvikling, og gjør all produktutvikling fra design til ferdig implementasjon selv. Tise er tilgjengelig på iOS, Android og web, og vi jobber for det meste med Swift, Kotlin, JavaScript (TypeScript) og Python. Vi ser etter flinke folk for både deltid og fulltid og ser frem til å møte dere i Trondheim. Hjertelig velkommen til Startup kveld med Abakus!
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.