image

Halvingfest

Halvingkomitéen ønsker dere velkommen til Halvingfest 2019!
Sammen har vi gjennomført halvparten av studiet vårt, og det burde feires! Dette blir en kveld full av hygge og underholdning, og vi har veldig lyst til å se så mange som mulig av dere der.
Hvor: Skiboli, Gløshaugen (http://bit.ly/2FJAHQ7 )
Når: 23.februar kl 18.00
Pris: 280,-
Dresscode: Studentergalla (uten daljer)
Det blir bestilt tapasbuffét fra San Sebastian og det er tillatt å ta med medbrakt drikke. Merk at det KUN er tillatt å drikke alkohol inne i lokalet. Siden festen foregår på universitetsområdet er det veldig strenge regler mot å drikke alkohol utenfor området det er søkt tillatelse for, og brudd på dette kan føre til at festen blir avsluttet umiddelbart. Kostnader grunnet regelbrudd dekkes av regelbryteren. Dette inkluderer oppkast, hærverk, bråk, å ta med drikke ut av leielokalet, utløsning av brannalarm, etc. Med andre ord, bruk sunn fornuft :)
Prisen blir på 280,- og overføres til 1214.60.48844 innen 8.februar, eller vipps til 48494528 (Bjørn). Merk overføring tydelig med navn og grunn for overføring med følgende format: [Fullt navn] - Halvingfest.
Finn fram finstasen og ta med godt humør - vi håper så mange som mulig vil bli med på markeringen! Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe.
Påmelding- og betalingsfrist: 8. Februar
Påmeldingen er bindende.
Vi gleder oss veldig til å feire sammen!
Hjertelig hilsen
Halvingkomitéen v/ Bjørn, Jack, Ingvild, Thea, Ask og Frikk
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.