image

Vaargalla

Det er på tide å ønske våren velkommen, og i den anledning inviteres alle abakuler til Vaargalla!
Nytt av året er at denne storslåtte begivenheten er lagt til samme helg som revyens forestillinger, noe som selvfølgelig skal feires. Revyen selv stiller med underholdningsinnslag på scenen for å garantere god stemning!
Som tradisjonen sier skal også nye medlemmer i Den Gyldne Kulerammes Orden hedres. Abakus sin studenterorden Ordo Abaci Aurei (lat. Den Gyldne Kulerammes Orden) er stiftet for å hedre og belønne særlig utmerkede fortjenester for linjeforeningen Abakus og dens medlemmer. I likhet med andre studenterordenener, som for eksempel Studentersamfundets «Det Sorte Faars Ridderskap», har også Den Gyldne Kulerammes Orden sine egne sære tradisjoner med pomp og prakt, ironi og tull, dysterhet og dårskap, og håp og savn. Opp til flere av disse vil deltakerne skue i løpet av kvelden.
Vi lover god mat, godt selskap og felles sanger. Og sist men ikke minst: kvelden avsluttes med vårt eget Ababand.
Ta på finstasen og bli med på vårens vakreste eventyr!
Praktisk info
Sted: Scandic Lerkendal
Dato: Lørdag 02. mars 2019
Klokkeslett: Dørene åpner 19:00 og stenger 19.20.
Venteliste åpner 19.20. Da er det førstemann til mølla, altså vil ikke rekkefølgen på ventelista ha noe å si. Ventelisten stenger 19.30.
Antrekk: Studentergalla med Abakus-utmerkelser
Mat: To-retters samt én drikkeenhet inkludert
Pris: 377,-
Vi avslutter Vaargallaen når klokken slår midnatt, men natten er enda ung. Vi oppfordrer til å bli med videre til Samfundet, er jo tross alt lørdag!
Arrkom kommer, kommer du?
NB: Vi minner om at billetter er personlige og kan ikke videreselges.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.