image

Bouvet

Vi håper dere vil bli med oss opp på Utsikten, Scandic Lerkendal – for en kveld fylt med gode foredrag, god mat, mingling og noe godt i glasset. Temaet for kvelden er «Bouvet - ansvarlighet, bærekraft og hva vi driver med».
Vi tar utgangspunkt i FN’s bærekraftsmål og forteller om hvordan våre prosjekter gjør en forskjell! Dere kommer til å få høre mer om noen av de mest spennende og samfunnsnyttige prosjektene som kjøres i Norge om dagen. Etter presentasjonen vil to av våre nye Bouvet’ere fortelle om sin reise fra forelesningssalen til fullverdig konsulent ute i prosjekt. Når presentasjonen er ferdig, serveres nydelig tapas-buffet og dere får muligheten til å snakke med bedriftsrepresentantene fra Bouvet.
Vi gleder oss til en helaften med kunnskapsrike NTNU’ere!
NB: Oppmøte er på Scandic Lerkendal
Info fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.