image

PwC

De som endrer verden er de som vil det mest. Vi hjelper bedrifter å finne mulighetene der andre ser problemer. I PwC tilbyr vi rådgivende tjenester til offentlig og privat sektor, og utvikler fremtidens løsninger i bindeleddet mellom teknologi, analyse og forretning.
PwC er verdens største nettverk av rådgivere, revisorer og advokater. Vi leverer et bredt spekter av profesjonelle tjenester og er en av landets ledende leverandører innen rådgivning og revisjon. I Norge har vi 1750 ansatte, representert i et landsdekkende kontornettverk.
Er du interessert i hvordan vi i PwC blant annet jobber med tjenestedesign, arkitektur, analytics, maskinlæring eller AI i våre prosjekter? Eller har du lyst til å høre om hvilke muligheter du som student har hos oss i PwC? Meld deg på bedriftspresentasjonen da vel! I løpet av kvelden vil dere få anledning til å møte mange PwCere og høre presentasjoner om mangfoldet av muligheter som PwC tilbyr. Etter presentasjonen vil alle busses ned til sentrum hvor det vil bli middag og mingling på Øx Tap Room. Vi ønsker å legge opp til en uformell aften med god mat og drikke, og i etterkant av middagen er det mulig å dra videre til Downtown.
Velkommen til bedriftspresentasjon med oss i PwC den 21. februar!
Informasjon fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.