image

Sjakkmotor med Computas

Kunstig intelligens holder på å revolusjonere verden. Alt fra selvstyrende biler og spillutvikling til automatisk kassebetjening i matbutikken, er med på å gi store omveltninger i mange bransjer, og dataprogrammer utkonkurrerer mennesker i stadig flere oppgaver. Dette er workshopen for deg som liker sjakk og/eller programmering. Vi benytter oss av noen av byggesteinene og de fundamentale temaene innen klassisk kunstig intelligens. Workshopen fokuserer på programmering og det du lærer vil du bruke til å lage din helt egen sjakkcomputer. Vi avslutter med en konkurranse mellom kursdeltakerne og kårer den beste sjakkmotoren. Kanskje vanker det en premie på vinneren?
Ta med deg laptopen, bli med å lage din helt egen hjemmelagde sjakkmotor og knus kompisene i en uformell måling av styrke!
Computas er en annerledes arbeidsplass med nesten 300 ansatte. Vi er 100 prosent eid av våre ansatte, så her blir du både kollega og medeier. Skaperglede og samarbeid er kjerneverdier i vår måte å jobbe på. Vi jobber med samfunnsnyttige prosjekter, og noen av verdens mest spennende teknologier. Vi drives av ønsket om å skape teknologisk innovasjon som gir menneskelig fremskritt.
Info Det blir baguetter og brus servert på starten av workshoppen. Klokken 8 busser vi ned til Bror bar & Burger for middag og mingling. Mat: Du kan velge burger med fries. Bestillingen tas på Brorbar.
Burger med fries: Du kan velge mellom alle burgerene på menyen deres Velg mellom søtpotet-fries eller vanlige fries. Skriv hvilken type kjøtt du vil ha.
Wiki: https://github.com/cheslie-team/cheslie-player/wiki
Det anbefales å ha brukt JavaScript før, da dette ikke er ett introduksjonskurs til JavaScript.
Fagkom minner om at oppmøte er kl 17:00, ventelisten åpner 17:10 og kurset starter 17:15
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.