image

Fra startup til unicorn med Netcompany

Drømmer om å starte egen bedrift? Er du nysgjerrig på hvordan det er og skulle du ønske du hadde mulighet til å høre fra noen med erfaring?
Den 26. mars har du en unik mulighet til å få et innblikk i hvordan det er å gå fra å være et ukjent navn til å bli en ledende aktør i det nordeuropeiske IT-markedet når vår CEO André Rogaczewski forteller om reisen til Netcompany. Det blir en personlig fortelling om hva som kreves for å få suksess som en start-up på et IT-marked som har vært preget av monopol.
André vil også se fremover og gi sin mening om fremtidens digitalisering og visjoner for samfunnet. En fremtid der det er IT-folk som er superheltene, hvor de har kompetansen til å kunne gjøre en forskjell.
Det vil underveis og avslutningsvis være mulighet til å stille spørsmål til André – forbered derfor gjerne noen spørsmål i forkant om det er noe spesielt du lurer på!
Når foredraget er ferdig 19:00 vil det være klart for tapasbuffet og mingling.
Informasjon fra Fagkom:
  • Oppmøte og registrering utenfor hovedbygget 16:45, ventelisten åpner 16:55 og avgang til Scandic Nidelven er 17:00.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym overfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.