image

ITverket

Kom på bedriftspresentasjon med Itverket!
ITverket satser på nyutdannede! Vi har de siste årene lagt ned mye tid og ressurser på NTNU i Trondheim i form av deltagelse på bedriftspresentasjoner, itDAGENE og rekruttering av studenter til våre sommerprosjekter. Vår erfaring er at nyutdannede ressurser er svært dyktige til å tilpasse seg arbeidslivet og har motivasjonen til å lære nye ting. Dette gjør studenter til et viktig satsningsområde for oss. Sommerprosjektene våre er en flott mulighet for studenter til å vise at de er ITverket-materiale. Et sommerprosjekt ledes av en erfaren konsulent fra ITverket som har med seg fire studenter på prosjektteamet. En kritisk suksessfaktor er kundens deltagelse, noe som også gjør prosjektet mer interessant for studentene også.
Sommerprosjektene til ITverket er reelle prosjekter hvor vi og kunden har samme forventning til kvalitet på leveransene som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.
Nytt av året er at vi kjører på med samarbeid på tvers av linjene. Både Abakus og Online har vært gode samarbeidspartnere for oss, og i år ønsker vi å ha en felles bedpress med begge linjeforeningene. Vi sender opp en herlig gjeng konsulenter mandag 4. mars og ser frem til å møte dere.
H3ULOL
BIU

Påmeldte

2. - 4. klasse0/30
Bli med på dette arrangementet
Regler for Abakus' arrangementer
Du kan ikke melde deg på dette arrangementet.

Kommentarer

Vennligst logg inn.