image

Vipps

Vipps snakker om hvordan det er å utvikle produkter og tjenester som ca 75 % av den norske befolkningen bruker. Vi forteller om reisen fra vennebetaling, til å bli et eget selskap eid av 107 banker og fusjonere med to andre sterke merkevarer innen betaling og ID, nemlig BankID og BankAxept. Hva er Vipps og ikke minst, hva skal Vipps bli?
Er du interessert i å høre om hvordan vi jobber tverrfaglig og organiserer produktteamene våre for å få fart til å nå ambisiøse mål? Hvem vet, kanskje er du en av de fremtidige medarbeiderne våre - og det gjør oss skikkelig spente på å møte deg. Vi ansetter teknologiinteresserte folk med gjennomføringskraft som er like gira på å forenkle hverdagen til folk flest som oss. Framover ser vi aller størst behov for alle typer utviklere, produktsjefer, designere og sikkerhetshoder. Vi setter av litt tid til dialog og drar videre for mingling og bespisning etter presentasjonen.
Informasjon fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.