image

Netlight

VIKTIG: Oppmøte utenfor hovedbygget, bussene går klokken 16.45. Det blir satt opp en retur buss klokken 23.00. Kommenter i påmeldingen om du ønsker retur før dette tidspunktet.
Vi er 130 Netlightere i Oslo, og det som gjenspeiler seg i alle er at vi er mennesker som vil hjelpe hverandre å utvikle seg videre, både karrieremessig og personlig. I tillegg digger vi å jobbe med utfordrende IT-prosjekter hos noen av de mest spennende selskapene i Oslo og Europa!
Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Berlin, Hamburg, München, Zürich, Helsinki og København, og tilsammen er vi over 1200 kollegaer som hjelper hverandre frem. Netlight ble kåret til en av Norges og Europas beste av Great Place to Work Institute i 2018. Hvorfor ble vi det? Jo, fordi vi bryr seg om hverandre og vil bli bedre sammen- på tvers av kontorer og roller. Vi skulle gjerne invitert dere alle hjem til oss i Oslo, men for å gjøre det litt lettere skal vi heller forsøke å gjenskape Netlightfølelsen i Trondheim.
Vi inviterer til bedriftspresentasjon på en hemmelig destinasjon og vil i løpet av kvelden gi dere et innblikk i hvordan det er å være en Netlighter.
Informasjon fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 16:30, ventelisten åpner 16.40 og bussen går 16.45.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.