image

Rib-tur og to-retters med NoIS

Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) er et av landets største programvarehus, og utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. I tillegg har NoIS betydelig virksomhet knyttet til leveranse av konsulenttjenester innen IT-prosjektledelse, IT-rådgivning, IT-arkitektur, systemutvikling, systemintegrasjon, maskinlæring og AI innen alle bransjer.

Bli med NoIS på tur for en kveld med mat, drikke og en teskje adrenalin! Det blir servert to-retters nydelig middag på Søstrene Karlsen med medfølgende drikke. Vi vil snakke og vi vil skåle og vi vil ha frisk nyvårs Trondheimsluft i lungene!

Vi blir nemlig transportert frem og tilbake med RIB-er! To Rib-er står klare med utstyr på plass til alle og klar beskjed om å ikke kjøre for sakte.

En anbefaling: det er kanskje offisielt vår nå, og det skal selvfølgelig nytes. Men, hansker, godt fottøy og en lue er kjekke klesplagg til sjøs, og de påmeldte må stå for disse plaggene selv.
Oppmøte er utenfor Hovedbygget 15:15!
Bedkom gjør oppmerksom på at dette arrangementet starter tidligere enn vanlig, oppmøte 15:15, ventelisten starter 15:25 og bussen går 15:30.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.