image

Blank

Blank er et teknologi- og designmiljø med en alternativ tilnærming til konsulent- og arbeidslivet. I tillegg utvikler de egne produkter ved anledning.
For litt over tre år siden startet Blank med et ønske om å skape et alternativt konsulentselskap som baserte seg på andre verdier enn det som er gjeldende i bransjen. Det står vi fortsatt ved. Vi ønsker å tenke nytt, og vi forsøker å utfordre både oss selv og kundene våre. Om du har lyst til å jobbe i et selskap som tør å utforske – og du føler at våre prinsipper passer godt med dine egne – er vi kanskje noe for deg.
I det daglige jobber vi mye for kunder. Noen av disse er etablerte selskaper som NRK, ice, Gyldendal og Ruter, men også for startups som Kolonial.no, reMarkable, 2Park, Crowdworks, Imerso, folq, Spacemaker med flere.
Du kan lese mer om oss på blank.no, blogg.blank.no, og betingelser.blank.no. Alt er åpent og alt er transparent.
Velkommen til bedriftspresentasjon med Blank!
Informasjon fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.