image

Blank

Blank er et teknologi- og designmiljø med en alternativ tilnærming til konsulent- og arbeidslivet. I tillegg utvikler de egne produkter ved anledning.
Blank er først og fremst et konsulent­selskap. Fundamentalt for oss er felleskap, en klokkeklar tro på menneskene som utgjør Blank, samt åpenhet i alt vi gjør. Vi ønsker å tenke nytt, og vi forsøker å utfordre både oss selv og kundene våre. Om du har lyst til å jobbe i et selskap som tør å utforske – og du føler at våre prinsipper passer godt med dine egne – er vi kanskje noe for deg.
Vi har høye ambisjoner for Blank og det selskapet vi skal bygge. Det er ikke tradisjonelt drevet et tradisjonelt selskap og passer ikke for alle, men for de riktige menneskene er vi et ekstremt sterkt fagmiljø med store friheter.
Du kan lese mer om oss på blank.no, blogg.blank.no, og betingelser.blank.no. Alt er åpent og alt er transparent.
Velkommen til bedriftspresentasjon med Blank!
Informasjon fra Bedkom:
  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU

Påmeldte

3-5.klasse0/30
Bli med på dette arrangementet
Regler for Abakus' arrangementer
Du kan ikke melde deg på dette arrangementet.

Kommentarer

Vennligst logg inn.