image

Digitale mysterier med EY

OK forsikring vet ikke hva som har gått galt, og trenger hjelp av skarpe hoder for å finne hvordan de har havnet i denne digitale floken. Et vellykket digitaliseringsprosjekt har snudd på flisa og har de siste månedene ført til en haug med misfornøyde kunder. En person har gjort noe galt. Bli med på workshop med EY for å finne ut HVEM, HVA, HVORDAN og HVORFOR.
I løpet av workshopen vil du få en kort innføring i:
  • Data visualisering
  • Prosessflyt og robotisering
  • Risikovurdering
Det vil gi dere verktøyene dere trenger for å løse mysteriet, det er ingen krav til forkunnskaper.
EY stiller med fageksperter innen Informasjonssikkerhet, Teknologirådvining og Dataanalyse som allerede har gjort en del av grunnarbeidet. Etterforskningen vil foregå i team. Avslutningsvis vil det beste teamet bli kåret.
NB: For analysedelen av workshopen trenger dere Tableau for Students som kan lastes ned gratis på Tableau sine sider: https://www.tableau.com/
Etter kurset setter vi kursen mot Bror for mingling, mat og drikke.
Vi gleder oss! Praktisk informasjon - Vi minner om at dørene åpner kl. 17:00, ventelisten kl. 17:10, og at kurset starter kl. 17:15.
- Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.