image

Kodekampen med Bekk

Kodekampen 2019 For andre år på rad arrangerer Bekk Kodekampen i Trondheim – en konkurranse for IT-studenter ved NTNU, UiB, UiO, OsloMet og Westerdals.
Formatet Kodekampen passer for deg som har kodet mye (eller lite) og liker kreativ problemløsing i plenum. Konkurransen er todelt; første del er en innledende runde som arrangeres i Trondheim, Oslo og Bergen. Vinnerne av disse rundene går videre til del 2, finalen i Oslo. Den innledende runden består av flere oppgaver av varierende vanskelighetsgrad innenfor ulike kategorier. Oppgavene skal løses av et lag bestående av 3-4 studenter.
Vinn konferansetur med oss! Vinnerlagene møtes til finale i Oslo 3.-5. mai og laget som stikker av med seieren får bli med oss på en utenlandskonferanse på høsten. I fjor dro vi til WebSummit i Lisboa!
Påmelding Det vil bli mulig å melde på både fullsatte lag eller delvis satte lag. Man kan også melde seg på alene, men vi sørger da for å spleise folk så lagene fylles opp til 3-4 deltagere per team.
Se kodekampen.bekk.no for mer informasjon. Link til påmelding av lag: https://goo.gl/forms/cnC349jZu8U0d42u1 Det vil være mulig å melde på lag inntil 4 personer, og man kan også ha blandet lag med medlemmer fra Online.
Informasjon fra Fagkom:
  • Det er oppmøte ved Hovedbygget for påstigning for buss. Si i fra hvis du ønsker å møte direkte på Røft.
  • Vi minner om at påstigning for buss åpner 16:00, ventelisten åpner 16:10 og bussen går 16:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.