image

Machine Learning med Netcompany

Nybegynnerkurs i maskinlæring med Netcompany
Velkommen til denne kursserien med Netcompany! Dette blir en kursserie fordelt over to kurskvelder hvor den første blir holdt 6. februar og den andre 6. mars – hold av begge datoene!
I løpet av de siste årene har man sett en voldsom utvikling innen maskinlæring og det er definitivt et av de største buzzordene innen teknologisk utvikling og dras fram i utallige rapporter for hva fremtiden byr. Det er derfor ingen tvil om at dette vil være et viktig fagfelt i årene som kommer.
Kurs 2
Dette er kurs nummer to i kursserien om maskinlæring. Vi vil bygge videre på grunnkunnskapene fra det første kurset. Dersom du ikke deltok her kan det være lurt å se på presentasjonen herfra som vi kommer til å dele i forkant av kurset. Videre vil det ikke kreves andre forkunnskaper enn forrige gang – altså forventes kun grunnleggende ferdigheter i Python (tilsvarende ITGK). Kurset vil innledes med et foredrag om etiske utfordringer som er relevante for maskinlæring. Etter foredraget blir det nye oppgaver hvor du virkelig kan få lekt deg med maskinlæring. Oppgavene kan løses individuelt eller sammen i mindre grupper. Mer informasjon om oppgavene kommer i forkant av kurset. Datamaskin vil være nødvendig for å gjennomføre kurset.
Vel møtt!
H3ULOL
BIU

Påmeldte

1. - 2. Klasse0/30
Bli med på dette arrangementet
Regler for Abakus' arrangementer
Du kan ikke melde deg på dette arrangementet.

Kommentarer

Vennligst logg inn.