image

Machine Learning med Netcompany

Nybegynnerkurs i maskinlæring med Netcompany
Velkommen til denne kursserien med Netcompany! Dette blir en kursserie fordelt over to kurskvelder hvor den første blir holdt 6. februar og den andre 6. mars – hold av begge datoene! Dere som møter opp på kurs del en, vil bli adminpåmeldt kurs del to og vil derfor få førsterett.
I løpet av de siste årene har man sett en voldsom utvikling innen maskinlæring og det er definitivt et av de største buzzordene innen teknologisk utvikling og dras fram i utallige rapporter for hva fremtiden byr. Det er derfor ingen tvil om at dette vil være et viktig fagfelt i årene som kommer.
Denne kursserien er lagt opp hovedsakelig for dere som går i 1. - 2. klasse, hvor man får en introduksjon til maskinlæring gjennom en kombinasjon av teori og praktiske oppgaver. 
Kurs 1
Vi starter med en innføring til hva maskinlæring er og hva det kan brukes til. Det kreves ingen forkunnskaper innen maskinlæring, men deltakerne forventes å ha grunnleggende ferdigheter i Python (tilsvarende ITGK). Etter innføringen vil det bli oppgaver knyttet til ulike datasett. Oppgavene kan løses individuelt eller sammen i mindre grupper. Mer informasjon om oppgavene kommer i forkant av kurset. Datamaskin vil være nødvendig for å gjennomføre kurset.
Kurs 2
Vi vil bygge videre på grunnkunnskapene fra det første kurset. Dersom du ikke deltok her kan det være lurt å se på presentasjonen herfra som vi kommer til å dele i forkant av kurset. Videre vil det ikke kreves andre forkunnskaper enn forrige gang – altså forventes kun grunnleggende ferdigheter i Python (tilsvarende ITGK). Kurset vil innledes med et foredrag om etiske utfordringer som er relevante for maskinlæring. Etter foredraget blir det nye oppgaver hvor du virkelig kan få lekt deg med maskinlæring. Oppgavene kan løses individuelt eller sammen i mindre grupper. Mer informasjon om oppgavene kommer i forkant av kurset. Datamaskin vil være nødvendig for å gjennomføre kurset.
Vel møtt!
Praktisk informasjon
- Vi minner om at dørene åpner kl. 17:00, ventelisten kl. 17:10, og at kurset starter kl. 17:15.
- Påfølgende dag kl. 13:00 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.