image

NAV IT

Kunne du tenke deg å utvikle neste generasjons velferdsløsninger?
Norge har blitt kåret til ett av verdens beste land å bo i mange år på rad. En av hovedgrunnene til det er de gode velferdsordningene våre. Hvert år utbetales 1/3 av statsbudsjettet gjennom NAVs systemer i form av ulike velferdsytelser. NAV er der for deg når du trenger støtte, fra de lykkelige periodene i livet, til de litt tyngre.
Nå skyller digitaliseringsbølgen over oss. Innovasjonstakten øker dramatisk og den teknologiske utviklingen skyter fart. Alle virksomheter blir påvirket. Det gjelder også det offentlige Norge. I NAV har vi tatt konsekvensene av at fremtidens offentlig sektor nå er i støpeskjeen. Med ny teknologi og nye ideer skal vi utvikle neste generasjons velferdsløsninger, for deg og dine, for NAV og for samfunnet. I denne presentasjonen får du høre mer om hva som gjør Norge til et godt land å bo i, reisen mot et smartere NAV, og arbeidshverdagen til en ung utvikler i NAV IT.
Etter presentasjonen tar vi turen til Una Pizzeria e Bar på Solsiden. Velkommen skal du være!
Bedkom minner om at oppmøte er 17.00, fra 17.10 åpner vi ventelisten, og 17.15 starter presentasjonen. Nysgjerrig på de kule tingene som skjer i NAV IT? Sjekk ut linkene da vel.
1. «Livet er en strøm av hendelser» https://memu.no/innspill/livet-er-en-strom-av-hendelser/
3. “Here’s Why Norway Is Consistently Rated The Best Place In The World To Live” https://m.huffpost.com/us/entry/norway-best-country
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.