Kurset vil bli delt opp i tre deler:
Teoridel om mat, teknikker, oppskrifter og hva man alltid bør ha i kjøkkenskapet.
Praktisk del hvor man får prøve seg på forskjellige retter, med hjelp og tips fra Tore.
Bespisning og oppsummering.
Praktiske opplysninger:
Kurset starter 16:15 og vil vare i ca. 4 timer.
Du må komme deg til Rosenborg skole på egenhånd. Du kan ta 63-bussen fra Høgskoleringen til Gyldenløves gate.
Det vil være muligheter for å tilpasse menyen om du skulle ha noen matallergier.
Det kan være lurt å ta med oppbevaringsbokser for eventuelle matrester.
Kveldens meny:
Tomatsuppe
Blomkålsuppe med bacon
Man trenger ikke mange ingredienser for å lage gode smaker! Vi får prøve oss på enkle, gode supper, og bli inspirert til å enkelt kunne lage flere variasjoner.
Pannestekt laks med verdens beste potetmos og saoysjysaus
Kjøttboller i tomatsaus
Gjennom disse middagsrettene vil vi få lære hvordan retter kan tas til nye høyder med små grep, og få inspirasjon til å sette sammen nye kombinasjoner.
Lakekokte pærer med parmesan
Tore vil også lage et hefte til alle kursdeltakere, som vil inneholde oppskriftene vi går gjennom, samt noen flere man kan leke seg med hjemme.
Om det er noen som ikke finner frem eller har andre spørsmål så kan dere kontakte Jenny på telefonnummeret: 954 13 164