Matlagingskurs

Kurs

Kurset vil bli delt opp i tre deler:

  • Teoridel om mat, teknikker, oppskrifter og hva man alltid bør ha i kjøkkenskapet.

  • Praktisk del hvor man får prøve seg på forskjellige retter, med hjelp og tips fra Tore.

  • Bespisning og oppsummering.

Praktiske opplysninger:

  • Kurset starter 16:15 og vil vare i ca. 4 timer.

  • Du må komme deg til Rosenborg skole på egenhånd. Du kan ta 63-bussen fra Høgskoleringen til Gyldenløves gate.

  • Det vil være muligheter for å tilpasse menyen om du skulle ha noen matallergier.

  • Det kan være lurt å ta med oppbevaringsbokser for eventuelle matrester.

Kveldens meny:

  • Tomatsuppe

  • Blomkålsuppe med bacon

Man trenger ikke mange ingredienser for å lage gode smaker! Vi får prøve oss på enkle, gode supper, og bli inspirert til å enkelt kunne lage flere variasjoner.

  • Pannestekt laks med verdens beste potetmos og saoysjysaus

  • Kjøttboller i tomatsaus

Gjennom disse middagsrettene vil vi få lære hvordan retter kan tas til nye høyder med små grep, og få inspirasjon til å sette sammen nye kombinasjoner.

  • Lakekokte pærer med parmesan

Tore vil også lage et hefte til alle kursdeltakere, som vil inneholde oppskriftene vi går gjennom, samt noen flere man kan leke seg med hjemme.

-
Skolekjøkkenet på Rosenborg skole (Stadsing Dahls gate 1)
ForfatterAnonym

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere
Ukjent bruker

Om det er noen som ikke finner frem eller har andre spørsmål så kan dere kontakte Jenny på telefonnummeret: 954 13 164