Bredvid

Bredvid er et norsk konsulentselskap som leverer tjenester innenfor områdene rådgivning, utvikling, UX og skytjenester. Vi utvikler digitale løsninger i både privat og offentlig sektor, og skaper forretningsverdi ved å sette kunden og kundens suksess først. I tillegg har vi et nettverk av kompletterende samarbeidspartnere i både inn- og utland. Vi er ærlige, engasjerte, åpne, nysgjerrige, inkluderende, og dette ligger til grunn for alt vi gjør.

I dagens it marked, går det ikke lang tid mellom hver gang du hører noe om «skyen». Det å vite hva skyen er, og hva en kan bruke den til kommer til å være meget nyttig i tiden som kommer.

I denne workshopen vil vi vise deg hvordan du kan ta en web-applikasjon ut i skyen, og hvordan en kan ta i bruk funksjonalitet der. Vi starter med å gi en oversikt over noe av det som finnes der ute. Deretter vil vi bruke en enkel React.js applikasjon som vi vil få ut i skyen. Vi ser på hvordan du kan bruke verktøy som Ansible og Terraform for å automatisere prosessen.

Ta med pc og godt humør. Velkommen til workshop!

Bredvid skal holde intervjuer dagen etter arrangementet. Deltagere på kurset oppfordres derfor til å ta med oppdatert CV dersom dette er av interesse.

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.