EY

Velkommen til bedriftspresentasjon med EY!

EY er en ledende global aktør innen rådgivning, revisjon, skatt, avgift, forretningsjus og transaksjoner.

Med 230 000 ansatte i 152 land bidrar vi gjennom våre tjenester og vår kunnskap til å bygge tillit og skape bærekraftig vekst. Hver dag sørger vi for at privat og offentlig virksomhet og arbeidsliv fungerer bedre – for våre ansatte, våre kunder og samfunnet vi opererer i.

Teknologi gjør at verden endrer seg raskere enn noen gang før. Dette skaper nye muligheter for digitalisering og effektivisering i alle sektorer, og selskaper som ikke klarer å utnytte disse mulighetene faller raskt bakpå. Samtidig utgjør også informasjons- og cybersikkerhet en mer sentral del av en organisasjons risikoprofil og evnen til å kunne håndtere cybersikkerhetsrisiko er svært viktig for våre kunder. Vi ser derfor at etterspørselen etter vår bistand innen teknologi og cyberrådgivning stadig øker.

For at dere skal bli bedre kjent med oss og vår hverdag, ønsker vi å invitere til en bedriftspresentasjon hvor dere får innblikk i hva våre ansatte arbeider med i Technology og Cyber. Etter bedriftspresentasjonen drar vi videre til Frida for god mat og godt selskap.

Vi ser etter nye kolleger i både Technology og Cyber til både fastjobb med oppstart høsten 2018, samt studenter til summer internship. Informasjon om disse stillingene finnes her:

Fastjobb Technology (søknadsfrist 12. september)

Fastjobb Cyber (søknadsfrist 22. september)

Internship Technology (søknadsfrist 22. september)

Internship Cyber (søknadsfrist 22. september)

Kommentarer

  1. Du må logge inn for å få kommentere.