Forsidebilde til innhold

#WEEKLY uke 36

Skrevet av Emrik Sjølie Moe 8. sep. 2024 kl. 21:34

God søndag alle abakuler, håper alle nyter det fantastiske været☀️

I uken som har vært har Abakus hatt opptak, og vi er utrolig glad for alle som søkte verv i Abakus❤️ Vi ønsker å gi en ekstra stor ros til alle opptaksansvarlige som har stått på, og alle andre som har ofret forelesninger for å gjennomføre intervjuer.

Denne uken hadde vi to fantastiske kurs sammen med Bekk, bedriftspresentasjon sammen med vår kjære HSP Netcompany❤️ og lørdagen ble avsluttet med fullt trykk på LaBamba (hvis det var fullt og du ikke kom inn, frykt ikke det blir mange muligheter🍺). I dag gjennomførte itDAGENE løp for meg 🏃🏼‍♂️‍➡️, husk at itDAGENE nærmer seg med stormskritt (kanskje er det her du finner deg en sommerjobb)

Uken som kommer har også mye bra å by på. Vi starter med et smell med Nexus level 1 i morgen, her kan du høre masse om hvordan det er å være i sommerjobb blant hele 17 bedrifter! 4. og 5. klasse turer så på tirsdag ned til Oslo for årets Bedex ✈️, her har Bedkom virkelig stått på for å lage et heidundranes opplegg🎉. Ellers er det infomøte for itDAGENE 2025 på tirsdag (oppfordrer alle 2. klassinger til å dra), morgenbad 🤩og brattkortkurs 🏔 på onsdag, og frokostforedrag med tech grunder Alf-Egil Bogen. Uken avsluttes med førsteklasse fest for både Data og Cybdat 🕺💃 arrangert av 1. Klasse Taskforce, mens 3.-5. klasse kan bruke helgen sin på itCASE💻 (hvem klarer å lage det beste spillet mon tro).

Opptakene til komiteene er kanskje ferdig, men det er ikke Revyen! Så hvis du kanskje aner at du har en liten revysjel inni deg så søk før søndag 15. september kl 23:59! Jeg lover dere at dere ikke kommer til å angre.

❤️
2

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere