Content banner
Skrevet av Aurora Johansen 21. apr. 2024 kl. 17:20

Gooood søndag alle flotte abakuler!🌸

Håper alle nyter finværet og lader opp til en ny innholdsrik uke☀️ 

Kanskje har noen av dere denne uken fått øvd inn den perfekte smashen på padelkurs🏸, mestret fintech på kurs med Tripletex👸🏼 eller blitt bedre kjent med mnemonic på bedpress🤩? Uken har hvertfall bydd på godt vær, og Trondheim er per nå den byen i Norge med flest soldager i 2024😮‍💨.

Den kommende uken er det mye å glede seg til🙌🏼. Det blir en pangstart med bedpress med Genus i morgen💥, AbaTED Talks med Koseprogg på tirsdag👩🏼‍💻 og hundekos i regi av Koskom til onsdag🐶. Videre arrangeres også Bedrift-Til-Bedrift med Accenture, Sopra Steria og Kantega på onsdag🏙️, spillkveld med NoA Ignite på torsdag🎲 og Paint’n sip på A3 til fredag👩🏽‍🎨🍷. Datakam har også sluttspillkamp til lørdag, og trenger DEG🫵🏼 til å heie de fram⚽️. Vil absolutt anbefale alle å ta en titt på arrangementene da de alle er perfekte som et avbrekk fra lesingen nå som eksamensperioden nærmer seg. Og dersom du kjenner litt på eksamensnervene til ADE eksamen; frykt ikke😬. Til søndagen arrangeres det nemlig eksamensforelesning😁.

 

Denne uken er det også opptak til revystyret. Her tas det opp følgende stillinger:

-    Regissør🎬

-    Bandsjef🎸

-    Dansesjef💃

-    Skuespillerinstruktør🎭

-    Kostymesjef👗

-    Scenesjef🌄

-    Teknikksjef💻

-    PR-sjef📸

-    Sosialsjef👯‍♀️ 

Høres noen av stillingene interessante ut? Sjekk ut denne siden! Frist for å søke er 24. april 23.59🚨.

 

Lurer du på hva HS har gjort denne uken? Les referatet fra ukens møte her. Denne helgen har vi også vært på FiF-møte i Grimstad, hvor Kristoffer Wetterhus (leder), Olav Halleraker (leder i Bedkom) og Maren Johansen (nestleder i Bedkom) deltok fra Abakus. Forente it-Foreninger er et forum for alle it-linjeforeningene i landet, som skal legge til rette for samarbeid og erfaringsutveksling.

Det er ett FiF-møte i semesteret, og et par av de større sakene på agendaen denne gangen var:

  1. Abakus, TIHLDE og Online la fram et forslag om å fjerne 1. oktober-fristen på sommerjobbannonser, og heller innføre et startskudd. Hensikten med det er å forhindre tidligere forskyvning av sommerjobbsøking, på en måte som er enklere å håndheve enn 1. oktober-fristen. Dette skal representantene ta med tilbake til sine linjeforeninger, før det skal stemmes over på møtet til høsten.

  2. Vi ble enige om å sette ned en arbeidsgruppe som skal lage en felles uttalelse på vegne av hele FiF, hvor vi tar et standpunkt til bedrifter som terminerer arbeidskontrakter.Ukens tips: ikke dra til Midtøsten med det første🫣God søndag videre❤️

❤️
8
:heart:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere