Content cover photo

#WEEKLY - UKE 14

Skrevet av Ingeborg Lundamo Lien 7. apr. 2024 kl. 19:08

Heisann sveisann, håper alle har hatt en avslappende og god påske!!🐣🐣 

Da var ferien over og skolen i gang igjen, jeg håper alle har klart å koble av og kose seg litt i ferien. Det har definitivt jeg gjort. La oss oppsummere uken som har gått!

På onsdag var det kurs med Capra, der abakuler fikk prøve seg på å progge bots til spillet Battleship🚀. Videre tok Visma over stafettpinnen med en heidundrende bedpres på E.C. Dahls, med grillbuffet🍔, og godt med drikke🍹. Det går også rykter om at det ble delt ut fete premier.🔥 

5. klasse data har hatt klassefest på vår kjære LaBamba. Vi er også veldig glade for å ha 3. klassingene våre tilbake fra ekskursjonen, der de fleste forhåpentligvis kom helskinnet hjem. Det virker som det faglige og sosiale opplegget slo godt an hos de fleste.

Denne uka fylte Trondheims beste magasin 25 år, gratulerer så mye readme!!<3 readme har med det gitt oss 145 fantastiske magasiner i løpet av sin eksistens, så må vi med det håpe det blir 145 like gode i framtida!!📰

Webkom har også slått til med aprilsnarr utenom det vanlige. Vi gleder oss i spenning til å høre hvem som vant den digitale påskeeggjakten. 

Den neste uka braker det løs med en full kalender🗓️. Vi starter uka med en mulighet til å bli bedre kjent med vår stesøster og stebror (TIHLDE og Online) på mandag, nemlig på Lightning talks⚡️. Er du interessert i å høre om hva for eksempel bestefarparadoxet er, burde du få med deg dette!

Vi fortsetter uka med en mulighet for alle abakuler til å jobbe med sine prosjekter i regi av Koseprogg på tirsdag👩‍💻. På torsdag skal vår kjære Netcompany arrangere kurs med oss. Her blir det en klassisk CTF, med oppgaver som passer veldig bra for nybegynnere(!!) før det avsluttes med mingling og middag på Hector🌮.

Videre har PR kastet ut en lifeline for å redde DIN LinkedIn profil og CV. Det blir nemlig arrangert CV-fotografering! Dette er en super mulighet for å få en upgrade med proffe bilder📸.

Ukas fest skjer på lørdag der det arrangeres vors på kontoret før turen går videre til ViralPartyyy på LaBamba🤩. Så her er det bare å ta på seg danseskoa, hendene opp i været og forberede seg på en kveld man sent vil huske🤠. Som en liten hængover cure eller en spenstig avslutning på uka arrangeres det gymtime i regi av Koskom<3! 

backup har også valg av ny leder denne uka, og det blir spennende å se hvem som overtar stafettpinnen fra Fredda! Det er også viktig å huske at påmeldinga til Hyttetull åpner denne uka! Dette er et arrangement man ikke vil gå glipp av!!🏠

Les referatet fra HS møtet  her.

Også viktig å huske trivselsundersøkelsen! så hvis du ikke har fylt den ut har du mulighet nå!

♥️
7
:hearts:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere