Content banner
Skrevet av Emrik Sjølie Moe 18. mars 2024 kl. 08:36

SØK HER innen 1. april kl 23:59!

 Har du lyst til å være med og lage arrangementer for 1. klasse og bidra til et bedre Abakus? Da burde du søke deg til 1. Klasse Taskforce! 

1. Klasse Taskforce tar over etter fadderperioden og har som mål å gjøre overgangen fra fadderperioden til studentlivet så bra som mulig. I året som har vært har 1. Klasse Taskforce arrangert vors før Immball, Julebord og Vaargalla. 1. klassefest for både data og komtek, how-to eksamensperiode, snacks på A3, og ikke minst middagsgrupper. Men nøyaktig hva dere ønsker å gjøre er opp til dere. Her har dere frie tøyler og kan tenke helt nytt hvis dere ønsker det. Høres dette mye ut? Frykt ikke! Dere kommer til å få støtte fra gamle 1. Klasse Taskforce og hjelp fra andre komiteer der det er relevant. 

Gruppen består nå av 9 engasjerte medlemmer, og siden dette er et ettårig verv ser vi nå etter en ny gjeng som kan ta undergruppen videre. Vi er derfor på utkikk etter folk som er engasjerte og ønsker å bidra til å gjøre starten på studiet best mulig for neste års 1. Klasse. Vi ønsker en gruppe bestående både av folk som går data og komtek, har eksisterende verv eller ikke og blanding på tvers av klassetrinn. 

Hvordan søke,

Dersom du kan tenke deg å bli med i 1. Klasse Taskforce kan du sende inn en søknad, i tillegg så vil det bli holdt en kort kaffeprat etter påske.

Link til søknadsskjema: https://forms.gle/YXAxDWSnMTaumSDp6 

Søknadsfristen: 1 april 23:59 Har du noen spørsmål er bare å sende mail til 1.klassetaskforce@abakus.no eller kontakte Emrik Sjølie Moe (emrik.moe@abakus.no), Oda Kristin Gripenberg (oda.gripenberg@abakus.no) eller Olav Larsen Halleraker (olav.halleraker@abakus.no) direkte, alle kan også nås på Slack.

❤️
9
:heart:
🙌
7
:raised_hands:
🥳
6
:partying:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere