Content cover photo

BACKUP HAR OPPTAK!

Skrevet av Fredrik Aakredalen 14. feb. 2024 kl. 07:42

backup søker nye medlemmer som vil bli med på å bidra til Abakus!

Hva er backup?

backup er en annerledes komité enn de andre i Abakus. Vi har ikke en like definerte rolle, men vi har minst like mye engasjement for linjeforeningen. Vi består av et variert utvalg abakuler som har én ting til felles: Vi brenner for Abakus! Sammen jobber vi for at linjeforeningen skal ha et fantastisk tilbud til studentene.

backup jobber prosjektbasert, og er du medlem av komiteen er det mulig å både opprette nye prosjekter eller forbedre de som allerede finnes. For halvannet år siden opprettet vi for eksempel et prosjekt som har jobbet med å evaluere opptaksprosessen i Abakus.

Noen av prosjekter vi jobber med er: 

  • Podcast 

  • Ledertrening

  • HÆLGA

  • Interessegrupper

  • Masterfadderperioden

… og mye mer! En oversikt over prosjektene i backup finner du her.

Hvem kan søke backup?

Vi ønsker å ta opp engasjerte abakuler som er i Trondheim neste skoleår, og vil derfor ikke vurdere søknader fra personer som skal på utveksling hele skoleåret. Er du derimot i Trondheim kommende høst hører vi gjerne fra deg!

Vi er avhengig av forskjellige perspektiver og erfaringer for å gjøre oss bedre, både prosjektmessig og sosialt. Derfor kan alle engasjerte mennesker søke backup! Så om har du vært med i Revyen, en komité, UKA, Samfundet, NTNUI, itDAGENE, XCOM, andre linjeforeninger eller noe annet: Vi trenger deg!

Har du en spennende idé om hva som kunne vært fint for Abakus? Eller virker noen av de eksisterende prosjektene interessante å jobbe med? Søk backup! Du trenger derimot ikke vite hvordan alt skal gjøres. Det viktigste for oss er at du er engasjert, tør å finne veien mens du går og vil gjøre Abakus til den triveligste linjeforeningen på Gløs.

Om du lurer på noe eller ønsker å nominere noen vi skal ta kontakt med, så send oss en mail på backup-rekruttering@abakus.no

Søk på opptak.abakus.no. Det vil være mulig å sende inn søknad mellom onsdag 14. februar og onsdag 21. februar kl. 23.59

Vi gleder oss!

♥️
20
:hearts:
🔥
18
:fire:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere